Gigantul chinez de ride-sharing Didi se listează în SUA

Gigantul chinez de ride-sharing Didi se listează în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2021

Gigantul chinez de ride-sharing Didi Chuxing Technology a depus actele pentru o ofertă publică inițială pentru listare în SUA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania ia în considerare și o listare pe bursa din Hong Kong, conform Bloomberg.

În februarie a fost anunțat că Didi intenționează să intre pe piața din Europa Occidentală, în încercarea de a găsi noi piețe de creștere înaintea ofertei publice inițiale.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

În cadrul expansiunii în Europa, Didi analizează și posibilitatea de a oferi și alte servicii precum livrarea de mâncare și servicii de curierat, în funcție de cererea de pe piața locală. Acest plan este destinat creșterii valorii firmei, deja unul din cele mai mari startup-uri din lume, înaintea unui posibil IPO.

Didi a decis să intre pe noi piețe după ce expansiunea sa pe piața din China încetinește, în condițiile în care Didi este lider de piață după ce în 2016 a reușit să scoată Uber din China.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

În prezent, Didi, o companie susținută de gigantul japonez SoftBank Group Corp., operează în 13 țări pe lângă China, majoritatea state din America Latină. În luna august a anului trecut, Didi a început să ofere servicii de ride-sharing în Rusia și în paralel este un investitor la compania Bolt Technology OU din Estonia, principalul rival din Europa al lui Uber.

viewscnt
Afla mai multe despre
ride-sharing
didi