UniCredit a ajuns la un acord cu sindicatele privind concedierile

UniCredit a ajuns la un acord cu sindicatele privind concedierile
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2020

UniCredit SpA a ajuns la un acord cu sindicatele privind reducerea a 5.200 de locuri de muncă în Italia până în 2023, în condițiile în care cea mai mare bancă a țării continuă planul de îmbunătățire a eficienței, în contextul pandemiei de coronavirus (COVID-19), transmite Reuters și Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reducerile se vor realiza printr-o schemă de plecări voluntare și prin plecări naturale rezultate, în special pensionări. În plus, UniCredit va angaja aproximativ 2.600 de tineri, înjumătățind numărul net al reducerilor de personal, scrie Agerpres.

Scandinavian Design House lansează primul showroom virtual din România CITEȘTE ȘI Scandinavian Design House lansează primul showroom virtual din România

Ținta inițială era de 6.000 de concedieri, dar, după săptămâni de negocieri, s-a decis relocarea a 800 de angajați, a explicat Mauro Morelli, reprezentant al sindicatului FABI.

De asemenea, directorii UniCredit vor renunța la bonusurile pentru 2020. Banca a închis peste două treimi dintre sucursalele sale.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit
concedieri
italia