Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Klodian Hazizi, Co-owner Denttaglio Clinic

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Klodian Hazizi, Co-owner Denttaglio Clinic
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă cărți și articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Cărți și articole citite în ultima perioadă de Klodian Hazizi, Co-owner Denttaglio Clinic 

"A clinical case treated with clear aligners" - link (.researchgate.net)

(Un articol-școală despre tehnica folosirii aparatelor dentare invizibile, pe care orice dentist atent la detalii ar trebui să-l fi citit cu creionul în mână. Articolul este interesant și pentru neprofesioniștii care au auzit până acum sau nu despre Invisalign, aparatul dentar invizibil, fără sârme și fără brackets)

"6 emerging technologies that will change dentistry forever" - link (dentalproductsreport.com)

(Acest articol relevă importanța și impactul tehnologiei asupra stomatologiei, plecând de la șase inovații care fac deja valuri și care vor avea în curând implicații majore asupra industriei. Este vorba despre printarea 3D a materialelor, cu varianta Continuous Liquid Interface Production, tehnologia ultrasunetelor, chirurgia robotică, dar și domenii care par încă SF, precum realitate virtuală sau inteligența artificială)

"Digital dentistry: Is this the future of dentistry?" - link (dentaleconomics.com)

(Toate clinicile stomatologice ar trebui să fie preocupate de viitorul industriei, pentru că un business solid se construiește privind spre viitor, cu preocupare pentru sănătatea dentară exemplară a pacienților. Articolul semnat de dr. Paul L. Child Jr. în Dental Economics pleacă de la premisa că, cel mai probabil, viitorul este digital inclusiv în industria dentară, pentru că e greu de imaginat orice domeniu de activitate al viitorului imediat în care digitalul nu își ia partea leului. Autorul are însă o privire critică, la detaliu, fiindcă ia în calcul deopotrivă avantajele și limitările stomatologiei digitale)

Dr. Klodian Hazizi este specialist în Entodonție și Estetică dentară și membru al Digital Smile Design. Împreună cu Dr. Monica Hazizi deține Denttaglio Clinic, prima clinică stomatologică din România care își asumă un parteneriat pentru sănătate dentară, WHITE PROTOCOL. Denttaglio  Clinic este unul din promotorii stomatologiei digitale la nivel national. Upgrade-ul în lumea digitală oferă tratamentelor stomatologice clasice multiple avantaje:  pacientul nu simte durere, vindecarea este rapidă, crește siguranța și precizia intervențiilor, timpul intervenției este mult mai redus, iar costurie sunt mai mici. 

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor