Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Nicoleta Radu, MRICS - Zanti Exclusive

Idei Mari pentru Viitor. Astăzi, Nicoleta Radu, MRICS - Zanti Exclusive
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 sep 2017

Idei Mari pentru Viitor, o rubrică în care Profit.ro prezintă cărți și articolele de presă citite în ultima perioadă de către manageri de companii și antreprenori, pe care aceștia le recomandă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cărți și articole citite în ultima perioadă de Nicoleta Radu, MRICS - Zanti Exclusive

"«Stăm într-un oraș minat»" - interviu cu Edmond Niculușcă" - link (scena9.ro)

(Inițiativele pentru București sunt din ce în ce mai multe și, adesea, au impact imediat. ARCEN se implică constant și puternic, cu proiecte pe care merită să le susținem, iar interviul cu Eduard este un adevărat exemplu de grijă pentru Capitală)

"10 Must-See TED Talks for Entrepreneurs" - link (entrepreneur.com)

(Un Ted Talk ce durează aproximativ 20 de minute, dar inspirația pe care ți-o oferă poate dura o viață întreagă. Iată 10 videos despre antreprenoriat la care mă întorc de fiecare dată cu mare plăcere)

"Wallace Stevens on Reality, Creativity, and Our Greatest Self-Protection from the Pressure of the News" - link (brainpickings.org)

(Când știrile care ne înconjoară ajung să ne copleșească prin derută sau neputință, contactul cu lumea stă în creativitatea și imaginația noastră, rezultatul fiind nevoia și dorința de a lăsa ceva în urmă ta)

"The Secret Life of Secrets" - link (newyorker.com)

(Un studiu recent arată că fiecare persoană are cel puțin 13 secrete, dintre care 5 nu au fost împărtășite niciodată, cu nimeni. Viața secretă a secretelor e redată în acest articol fascinant)

Nicoleta Radu este consultant de business din România cu o experiență cumulată în real estate și strategie de produs, cu peste 18 ani pe piața locală. Cu background în psihologie și economie, Nicoleta susține oamenii și business-urile lor cu analize de impact, soluții de optimizare a modelului de afacere, precum și cu servicii de consiliere psihologică sau dezvoltare personală, perfecționându-se constant în domeniul psihoterapiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
idei
viitor