Oportunități

Ministerul Sănătății primește 4 oferte pentru 1,5 milioane de doze de vaccin hexavalent, licitație estimată la 282 miloane de lei

Ministerul Sănătății primește 4 oferte pentru 1,5 milioane de doze de vaccin hexavalent, licitație estimată la 282 miloane de lei

29 dec 2016

Farmexpert SCI, Farmexim, Europharm Holding și Glaxosmithkline au depus oferte pentru furnizarea către Ministerul Sănătății a unui număr maxim de 1,5 milioane de doze de vaccin hexavalent pentru o perioadă de 2 ani, licitație estimată la 281,97 milioane de lei, fără TVA.

 • DTZ: 2016 a fost cel mai bun an al pieței imobiliare locale după 2008, cu aproape un milion de metri pătrați livrați
  DTZ: 2016 a fost cel mai bun an al pieței imobiliare locale după 2008, cu aproape un milion de metri pătrați livrați
  28 dec 2016

  Livrările de spații de retail, logistice și de birouri din acest an s-au ridicat la 956.000 de metri pătrați, în creștere cu 88% față de 2015, marcând astfel cel mai bun an al pieței imobiliare locale din 2008 încoace, potrivit unei analize a DTZ Echinox.

 • Hidroelectrica a câștigat și ultimele procese cu “băieții deștepti” din energie
  Hidroelectrica a câștigat și ultimele procese cu “băieții deștepti” din energie
  27 dec 2016

  Curtea de Apel București a menținut integral hotărârile Tribunalului și a respins irevocabil pretențiile contestatorilor, după ce Tribunalul București a dat în fond câștig de cauză producătorului de energie Hidroelectrica și fostului său administrator judiciar, Euro Insol, și în toate acțiunile formulate de traderii de energie Energy Holding și Alpiq, de producătorii Alro, Elsid, Electrocarbon și de contractorii Romelectro și Andritz, a anunțat marți Euro Insol.

 • Datanet Systems câștigă mentenanța rețelei RoEduNet, contract de 7 milioane lei  
  Datanet Systems câștigă mentenanța rețelei RoEduNet, contract de 7 milioane lei  
  23 dec 2016

  Datanet Systems a câștigat licitația organizată de Agenția de Administrare a Rețelei Naționale de Informatică pentru Educație și Cercetare (AARNIEC) pentru mentenanța echipamentelor Cisco ale rețelei RoEduNet (Romanian Education Network). Estimat la 11,02 milioane de lei, fără TVA, contractul a fost atribuit pentru 7,03 milioane de lei, fără TVA, în următorii 4 ani. Pentru contract a concurat și Telekom Romania Communications.

 • Egiptul a cumpărat 60.000 de tone de grâu din România. În septembrie, inspectorii din Egipt au respins un transport chiar în portul Constanța
  Egiptul a cumpărat 60.000 de tone de grâu din România. În septembrie, inspectorii din Egipt au respins un transport chiar în portul Constanța
  22 dec 2016

  Egiptul a cumpărat în această săptămână 60.000 de tone de grâu românesc, în cadrul unei licitații organizate de Autoritatea Generală de Aprovizonare (GASC) prin care au avut loc achiziții totale de 360.000 de tone din România, Rusia și Argentina, potrivit UkrAgroConsult. În septembrie, inspectorii de stat din Egipt au respins un transport de 63.000 de tone de grâu din România, chiar în portul Constanța, după verificarea pentru o ciupercă numită "cornul secarei", fiind pentru prima oară când au respins o achiziție chiar la sursă de când autoritățile au adoptat politica toleranței zero față de parazitul respectiv.

 • OMV Petrom a lansat o licitație pentru un acord cadru de prospectare si extracție evaluat la 95 milioane de dolari
  OMV Petrom a lansat o licitație pentru un acord cadru de prospectare si extracție evaluat la 95 milioane de dolari
  21 dec 2016

  OMV Petrom, cea mai mare companie petrolieră din România, controlată de grupul austriac OMV, a lansat o licitație pentru un acord cadru pe trei ani, evaluat la un nivel maxim de 95,2 milioane dolari, cu TVA, pentru servicii de prospectare și extracție de petrol și gaze, potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

 • Omniasig va asigura elicopterele și avioanele MAI pentru 5,23 milioane de euro până în 2020
  Omniasig va asigura elicopterele și avioanele MAI pentru 5,23 milioane de euro până în 2020
  20 dec 2016

  Omniasig VIG a câștigat licitația pentru asigurarea celor 22 de elicoptere și avioane ale Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne (MAI) în următorii 4 ani. Asigurătorul va încasa 5,23 milioane de euro, de la un estimat de 5,51 milioane de euro.

 • Impact contractează construcția a 6 imobile pentru 5,24 milioane euro
  Impact contractează construcția a 6 imobile pentru 5,24 milioane euro
  19 dec 2016

  Compania Impact Developer & Contractor a încheiat un contract cu Devbon SRL pentru ridicarea în București a 6 imobile în regim de înălțime P+4 și P+5, pentru 5,24 milioane euro.

 • Razie a Jandarmeriei la Complexul Europa
  Razie a Jandarmeriei la Complexul Europa
  16 dec 2016

  Jandarmeria Capitalei anunță că a confiscat, vineri, peste 20.000 de materiale pirotehnice de la un singur stand din Complexul Europa, întocmind acte de sesizare pentru deținere de materiale explozive pe numele unei femei care comercializa obiectele respective.

 • RCS&RDS și Telekom se bat pe contul de telefonie fixă al Poștei Române
  RCS&RDS și Telekom se bat pe contul de telefonie fixă al Poștei Române
  15 dec 2016

  RCS&RDS și Telekom România Communications au depus oferte pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă către Poșta Română, contract estimat la 9,5 milioane de lei, fără TVA, pe o perioadă de 4 ani. Procedura de atribuire a fost contestată de Vodafone România, dar Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins cererea operatorului de telefonie mobilă.