Oportunități

Impact contractează construcția a 6 imobile pentru 5,24 milioane euro

Impact contractează construcția a 6 imobile pentru 5,24 milioane euro

19 dec 2016

Compania Impact Developer & Contractor a încheiat un contract cu Devbon SRL pentru ridicarea în București a 6 imobile în regim de înălțime P+4 și P+5, pentru 5,24 milioane euro.

 • Razie a Jandarmeriei la Complexul Europa
  Razie a Jandarmeriei la Complexul Europa
  16 dec 2016

  Jandarmeria Capitalei anunță că a confiscat, vineri, peste 20.000 de materiale pirotehnice de la un singur stand din Complexul Europa, întocmind acte de sesizare pentru deținere de materiale explozive pe numele unei femei care comercializa obiectele respective.

 • RCS&RDS și Telekom se bat pe contul de telefonie fixă al Poștei Române
  RCS&RDS și Telekom se bat pe contul de telefonie fixă al Poștei Române
  15 dec 2016

  RCS&RDS și Telekom România Communications au depus oferte pentru furnizarea de servicii de telefonie fixă către Poșta Română, contract estimat la 9,5 milioane de lei, fără TVA, pe o perioadă de 4 ani. Procedura de atribuire a fost contestată de Vodafone România, dar Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins cererea operatorului de telefonie mobilă.

 • BNR se așteaptă ca prețurile imobiliarelor să crească în continuare, într-un mod nesustenabil
  BNR se așteaptă ca prețurile imobiliarelor să crească în continuare, într-un mod nesustenabil
  15 dec 2016

  Prețurile proprietăților imobiliare din România cresc peste media europeană și peste tendința pe termen lung, ceea ce ridică problema sustenabilității acestora, potrivit unui raport al Băncii Naționale a României.

 • Târgul de design românesc ”Made in RO” va fi în București, pe 17 și 18 decembrie
  Târgul de design românesc ”Made in RO” va fi în București, pe 17 și 18 decembrie
  14 dec 2016

  Peste 65 de designeri selectați din Cluj, Timișoara, Craiova și Târgoviște vor veni la București, în weekend-ul 17-18 decembrie, la Impact Hub din strada Halelor, cu cele mai alese cadouri de Crăciun: de la ceramică, mobilier, accesorii home&deco, decorațiuni cool de Crăciun, jucării, lămpi funky și până la mic mobilier și cărți cu jocuri incluse.

 • 30% din chiriașii de birouri au ales proiecte noi, livrate în 2015-2016 sau aflate încă în construcție
  30% din chiriașii de birouri au ales proiecte noi, livrate în 2015-2016 sau aflate încă în construcție
  13 dec 2016

  Aproape o treime din companiile aflate în căutare de sedii în acest an au ales clădirile noi de birouri, livrate sau aflate în construcție, în total, în primele trei trimestre din 2016, fiind tranzacționate spații de birouri cu o suprafață totală de 255.335 metri pătrați, potrivit Esop.

 • Mercedes-Benz a depășit BMW în noiembrie și este aproape să devină cel mai mare constructor de mașini premium
  Mercedes-Benz a depășit BMW în noiembrie și este aproape să devină cel mai mare constructor de mașini premium
  12 dec 2016

  Vânzările mondiale ale constructorului auto german BMW au crescut în luna noiembrie cu 5,9%, până la 177.740 de unități, un ritm de peste două ori mai mic decât cel înregistrat de principalul rival, Mercedes-Benz, care ar putea deveni noul lider mondial pe segmentul automobilelor premium, potrivit Reuters.

 • Poșta Română poate continua licitația pentru telefonie fixă. Contestația Vodafone a fost respinsă
  Poșta Română poate continua licitația pentru telefonie fixă. Contestația Vodafone a fost respinsă
  8 dec 2016

  Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a respins cererea prin care Vodafone România a contestat o licitație inițiată de Poșta Română pentru cumpărarea de servicii de telefonie fixă, contract estimat la 9,5 milioane de lei, fără TVA, pe o perioadă de 4 ani.

 • Mentenanța rețelei de transmisiuni a Armatei a primit 3 oferte. Contractul a fost estimat la 23 milioane lei
  Mentenanța rețelei de transmisiuni a Armatei a primit 3 oferte. Contractul a fost estimat la 23 milioane lei
  7 dec 2016

  Marctel SIT, Mira Telecom și Centrul pentru Servicii de Radiocomunicații sunt interesate să furnizeze Ministerului Apărării Naționale (MApN) servicii de mentenanță a echipamentelor și instalațiilor din componența rețelei permanente de transmisiuni a instituției. Contractul a fost estimat la 23,9 milioane de lei, fără TVA, pe o perioadă de doi ani.

 • Numărul de locuințe terminate a crescut cu 19% în primele nouă luni, la aproape 37.000
  Numărul de locuințe terminate a crescut cu 19% în primele nouă luni, la aproape 37.000
  6 dec 2016

  Numărul de locuințe terminate în România a urcat în primele nouă luni din acest an cu 18,6%, la 36.957, cele mai mari creșteri fiind înregistrate în regiunile de dezvoltare Nord-Vest, care cuprinde județele din nordul Transilvaniei, și în Nord-Est, ce cuprinde cea mai mare parte a Moldovei istorice, potrivit datelor publicate marți de Institutul Național de Statistică (INS)