Acțiunile Bittnet vor intra la tranzacționare la cota pieței reglementate pe 3 iunie

Acțiunile Bittnet vor intra la tranzacționare la cota pieței reglementate pe 3 iunie

Fondatorii Bittnet

Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 26 mai 2020

Bittnet Systems, companie românească de IT, după ce a primit avizul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru tranzacționare pe piața reglementată administrată de BVB și a fost admisă de operatorul de piață, va avea prima zi de tranzacționare pe segmentul regular pe 3 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Bittnet Systems (BNET) părăsește pe 28 mai piața AeRO, pe care s-a listat în primăvara anului 2015, și va trece la cota pieței reglementate, unde a fost admisă de Bursa de Valori București. Intrarea în ringul bursier principal este programată pentru 3 iunie.

Recent, compania a atras peste 9 milioane de lei de la investitori pe Bursa de Valori din București. Operațiunea s-a desfășurat în două etape, care au în lunile martie și aprilie 2020. În cursul acestor două luni, 11.046.641 de acțiuni au fost oferite și subscrise de către investitori. Subscrierile au fost realizate de 51 investitori persoane fizice și juridice.

Irlandezii de la Everseen, companie specializată în inteligență artificială, își mută birourile la Timișoara și anunță angajări: \ CITEȘTE ȘI Irlandezii de la Everseen, companie specializată în inteligență artificială, își mută birourile la Timișoara și anunță angajări: "Matematicienii din România sunt cei mai buni din lume"

Bittnet a fost înființată în 2007 de către frații Mihai și Cristian Logofătu și s-a focusat inițial pe furnizarea de training IT ca ulterior să introducă după câțiva ani și divizia de integrare IT&C. Compania a fost listată pe piața AeRO a Bursei de Valori București în aprilie 2015, după o infuzie de capital din partea fondului polonez de tip pre-IPO, Carpathia Capital. De la listarea sa în aprilie 2015 până astăzi, Bittnet a reușit să atragă aproximativ 10 milioane de euro prin mecanismele pieței de capital - majorări de capital, emisiuni de obligațiuni, precum și prin distribuirea profiturilor acumulate sub formă de acțiuni gratuite. In prezent, Bittnet este un grup de companii axat pe două domenii principale de activitate - tehnologie și educație tehnologică și include următoarele branduri: Bittnet Training, Dendrio, Equatorial, Elian Solutions și Academia Credis. 

Bittnet Group estimează venituri consolidate de 125 de milioane de lei în 2020, care vor genera un EBITDA de 9,5 milioane de lei și un profit net de 2,5 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
bittnet systems
aero
obligatiuni
bvb
bursa
asf