Afacerile Re/Max România urcă. Rețeaua se pregătește de extindere și mizează pe București, Cluj-Napoca și Timișoara

Afacerile Re/Max România urcă. Rețeaua se pregătește de extindere și mizează pe București, Cluj-Napoca și Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iul 2018

Franciza de agenții imobiliare Re/Max România, parte a liderului mondial în real-estate, a înregistrat o evoluție de circa 35% a încasărilor, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit reprezentanților săi, compania a intermediat peste 1.000 de tranzacții imobiliare, în valoare de 40 de milioane de euro, în creștere comparativ cu S1 2017. Totodată, valoarea comisioanelor totale încasate din intermedierile imobiliare în S1 2018 este cu 35% mai mare comparativ cu același interval din anul precedent.

„În primul semestru din 2018, Re/Max România a cunoscut o creștere constantă a afacerilor, tendință ce a marcat evoluția companiei în ultima vreme. Suntem de părere că aceasta se va menține și în perioada următoare și se va reflecta în toate direcțiile de dezvoltare a companiei, de la volumul, respectiv valoarea tranzacțiilor intermediate, până la extinderea rețelei cu noi birouri și agenți”, a declarat Răzvan Cuc, Director Regional Re/Max România.

TUI Travel Center: Peste 80% dintre turiștii care intră cu vouchere de vacanță în agenții vor să meargă pe litoral și în vârf de sezon, chiar dacă trebuie să plătească în plus. Sfaturi pentru turiști CITEȘTE ȘI TUI Travel Center: Peste 80% dintre turiștii care intră cu vouchere de vacanță în agenții vor să meargă pe litoral și în vârf de sezon, chiar dacă trebuie să plătească în plus. Sfaturi pentru turiști

Cele mai multe intermedieri au fost în aceleași orașe aflate și în topurile precedente – București, Cluj-Napoca și Brașov – piețe ce cunosc un potențial crescut în domeniul imobiliar. Dintre acestea, birourile din București, Cluj-Napoca, Brașov au intermediat cel mai mare număr de tranzacții, urmate în clasament de cele din Sibiu, Arad și Piatra Neamț.

În ceea ce privește tipul de proprietăți tranzacționate de către companie, ponderea celor de pe segmentul rezidențial a fost de 72%, urmate de cele comerciale (11%), industriale (9%) și terenuri (8%). În total, în perioada menționată, birourile Re/Max  au intermediat 84% vânzări și 16% închirieri.

Pe fondul rezultatelor înregistrate atât anul trecut, cât și în prima parte a acestui an, compania mizează, în continuare, pe o ascensiune constantă. Astfel, reprezentanții Re/Max  estimează până la finele anului 2018 o cifră de afaceri de până la 2,8 milioane de euro, în creștere cu aproximativ 40% comparativ cu rezultatele raportate anul trecut.

De asemenea, compania își propune să extindă rețeaua Re/Max  cu până la 40 de birouri până la finalul acestui an (+82% față de perioadă anterioară) și cu până la 300 de agenți, în ceștere cu 50% față de 2017.

Conform reprezentanților Re/Max , principalele orașe care vor cunoaște o dinamică deosebită în ceea ce privește tranzacțiile imobiliare din perioada următoare sunt Cluj-Napoca, București și Timișoara, piețe cu tradiție sau potențial de dezvoltare economică și imobiliară.

Re/Max este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 120.000 de agenți afiliați în 7.000 de birouri aflate în cca. 100 de țări din întreaga lume. În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu peste 1.900 birouri și 21.000 de agenți, continuând să se extindă.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
franciza