Agroland inaugurează un nou magazin de tip MEGA

Agroland inaugurează un nou magazin de tip MEGA
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 mai 2021

Grupul Agroland continuă strategia de consolidare a poziției din București și zonele limitrofe prin inaugurarea celui de-al doilea magazin din capitală.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Agroland MEGA București 2 a fost deschis ca urmare a unei investiții de 200.000 euro, fără stocuri, și este situat la intersecția dintre Șoseaua de Centură și Șoseaua București-Târgoviște, lângă Pasajul Mogoșoaia.

VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25% CITEȘTE ȘI VIDEO Profit TV - Să ajutăm business-ul. Dan Fați, CEO Dacris: Firmele se pregătesc pentru revenirea angajaților la birouri. Tombole cu premii, ciocolată, mic dejun pentru cine vine la birou. Pandemia a sporit gradul de suprasolicitare de trei ori, la 25%

„Ne-am propus ca 2021 să fie anul MEGA, atât din perspectiva importanței realizărilor cât și a numărului de inaugurări ale acestui tip de unități. Vrem să ajungem la clienții noștri din toate marile orașe ale țării și avem ca țintă periferiile și comunitățile din proximitatea aglomerărilor urbane, unde există densitate ridicată a populației și cartiere de case. Mogoșoaia este, din aceste puncte de vedere, ideală pentru Agroland MEGA și sunt convins că oamenii care locuiesc în zonă vor fi foarte bucuroși că am venit atât de aproape de ei”, a declarat Horia Cardoș, fondator și Director General al rețelei Agroland.

Odată cu această inaugurare, rețeaua de magazine MEGA a Agroland a ajuns la 12 unități. Potrivit lui Horia Cardoș, planurile de dezvoltare pentru 2021 includ continuarea extinderii atât în proximitatea Bucureștiului, în Bolintin Deal, cât și în restul țării. Astfel, la nivel național, sunt programate încă două deschideri în Moldova, la Bârlad și Iași, precum și alte două în Oltenia, la Balș și Caracal. De asemenea, în toamnă se pregătește inaugurarea primului Agroland MEGA din Sibiu.

INEDIT FOTO Vincon se pregătește să preia, după 10 ani, numele brandului care îi aduce cei mai mulți bani CITEȘTE ȘI INEDIT FOTO Vincon se pregătește să preia, după 10 ani, numele brandului care îi aduce cei mai mulți bani

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru gardening, pet care și hobby farming din România, are capital 100% românesc și a fost fondată în 1997, la Timișoara, de către antreprenorul Horia Cardoș. În prezent, rețeaua Agroland are peste 250 de unități, localizate în 29 de județe, și peste 2.200.000 de clienți an. Printre produsele comercializate se află: produse pentru grădinărit - semințe, material săditor, fertilizanți, echipamente, hrană și accesorii pentru animale de companie, precum și pui de o zi, furaje echipamente pentru ferme mici și medii, - și hrană și accesorii pentru animale de companie.

Grupul Agroland a înregistrat o cifră de afaceri de 38,4 milioane de euro, la finele lui 2020, și are peste 300 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
agroland
magazin