BERD o numește pe Madeline-Dalila Alexander, Administrator - Membră în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA

BERD o numește pe Madeline-Dalila Alexander, Administrator - Membră în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 mai 2022

Madeline-Dalila Alexander a fost numită de către Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA în funcția de Administrator Provizoriu – Membru în Consiliul de Administrație al Agricover Holding SA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Madeline-Dalila Alexander a fost numită din partea Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și va continua să își exercite și funcția de Președinte al Comisiei de Audit și Risc al Agricover Holding SA.

Toate firmele din domeniul agroalimentar - obligate să încheie contracte și să publice plan de prevenire a risipei alimentare CITEȘTE ȘI Toate firmele din domeniul agroalimentar - obligate să încheie contracte și să publice plan de prevenire a risipei alimentare

Numirea urmează să fie ratificată de către acționari, în următoarea Adunare Generală a Acționarilor convocată pentru data de 20 iunie 2022.

Madeline-Dalila Alexander are o experiență de peste 30 de ani ca auditor, din care 20 de ani de activitate la nivelul de partener în firme de audit din Big 4 Accounting Firms.Este acreditată ca expert GAAP și IFRS în Statele Unite precum și expert GAAP, conformitate și implementare SOX în România. Este membră a Camerei Române a Auditorilor Financiari(CAFR), ASPAAS, CECCAR precum și Contabil Public Certificat (CPA) în Statele Unite ale Americii.

Agricover Holding SA reunește Agricover SA – societate care va fi redenumită Agricover Distribution SA, specializată în distribuția de tehnologii agricole, Agricover Credit IFN SA - instituție financiară nebancară specializată în finanțarea fermierilor și Agricover Technology SRL.

La sfârșitul anului 2021, în cadrul subsidiarelor Agricover Holding S.A. își desfășurau activitatea 470 de angajați. Grupul deservește un portofoliu de peste 9.200 de clienți fermieri activi, care exploatează peste 2,6 milioane de hectare de teren arabil la nivel național.

Agricover Holding SA este deținută de Jabbar Kanani, cu o participație de 87,269% din capitalul social subscris și vărsat, alături de Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), care deține 12,727% din acțiunile Agricover Holding iar restul de 0,004% fiind deținut de acționari tip listă. Adama Agriculture B.V., membră a Grupului Syngenta, unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse pentru protecția plantelor și semințe certificate, deține 10% din acțiunile Agricover S.A.

viewscnt
Afla mai multe despre
berd
madeline-dalila alexander
agricover holding sa