Chemark Rom - acord financiar cu EximBank în valoare de 30 de milioane de lei

Chemark Rom - acord financiar cu EximBank în valoare de 30 de milioane de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iul 2021

EximBank a încheiat un acord financiar în valoare de 30 de milioane de lei cu compania brașoveană Chemark Rom, unul dintre principalii jucători de pe piața națională a pesticidelor și îngrășămintelor, acord financiar destinat finanțării strategiei de dezvoltare pe termen scurt și mediu a societății.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pachetul financiar structurat de bancă include atât componente de finanțare – care acoperă nevoia de capital circulant generată de dezvoltarea continuă a societății, cât și de garantare - inclusiv garanție de stat emisă în cadrul schemei de ajutor de stat COVID-19, dedicată companiilor mari.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Chemark Rom este o companie cu capital 100% românesc, având sediul central în orașul Codlea din județul Brașov și 14 puncte de lucru operaționale pe întreg teritoriul României. Pentru următorii ani, Chemark Rom își propune să continue strategia de dezvoltare a portofoliului de produse, în special pe segmentul tehnologiilor de nutriție a plantelor și de protecție la stres climatic, precum și cel al agriculturii ecologice.

”Ne îmbunătățim an de an capacitatea de a răspunde provocărilor specifice industriei agricole: presiunea pe operațiunile logistice (stocuri și livrări în funcție de evoluția vremii), nevoia acută a fermierilor de a limita pierderile cauzate de secetă sau excesul de precipitații sau Pactul verde european care își manifestă deja efectul în modelarea portofoliilor de produse prin delistarea unor substanțe consacrate de protecție a plantelor și apariția de noi produse cu impact redus asupra mediului. O astfel de complexitate în dinamica activității noastre zilnice necesită adaptare din partea clienților noștri, susținerea noastră ca parteneri, dar și resurse și investiții în creștere, de aceea parteneriatul financiar cu EximBank marchează o etapă importantă în evoluția companiei noastre de la actor economic local, la furnizor de produse și soluții la nivel național și lider de piață în România pe anumite segmente”, a declarat Mircea Pop, administrator Chemark Rom.

KFC, Pizza Hut și Taco Bell declanșează în România o campanie de angajare inedită CITEȘTE ȘI KFC, Pizza Hut și Taco Bell declanșează în România o campanie de angajare inedită

Sediul central din Codlea a devenit în 2018 cel mai mare hub de operațiuni de logistică - depozitare  din centrul țării. Ținta Chemark Rom este să devină alegerea nr. 1 pentru antreprenorii de dimensiune mică și medie.

viewscnt
Afla mai multe despre
eximbank
chemark rom