Prognoza meteo pentru martie: Temperaturi normale, cu deficit de precipitații în prima parte

Prognoza meteo pentru martie: Temperaturi normale, cu deficit de precipitații în prima parte
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 feb 2021

Valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei, în următoarele patru săptămâni (1 - 29 martie 2021), în timp ce precipitațiile vor fi deficitare în prima parte a intervalului și apropiate de cele normale după jumătatea lunii martie, relevă prognoza de specialitate, publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Conform estimărilor, în săptămâna 1 - 8 martie, valori termice vor fi în jurul celor specifice acestui interval la nivelul întregii țări, în timp ce precipitațiile vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane din jumătatea vestică a țării, relatează Agerpres.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

De asemenea, în săptămâna 8 - 15 martie, pe întreg teritoriul României, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, cu o tendință ușor deficitară în regiunile extracarpatice.

Succesul Wörwag Pharma: de la farmacie la companie farmaceutică internațională CITEȘTE ȘI Succesul Wörwag Pharma: de la farmacie la companie farmaceutică internațională

Potrivit ANM, în intervalul 15 - 22 martie, în toate regiunile sunt estimate temperaturi medii ale aerului ce se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, iar regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Experții THC.RO estimează o creștere solidă a mediului e-commerce în România și în 2021 CITEȘTE ȘI Experții THC.RO estimează o creștere solidă a mediului e-commerce în România și în 2021

Totodată, pe durata săptămânii 22 - 29 martie, mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în întreaga țară, iar cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

viewscnt
Afla mai multe despre
prognoza
meteo
vreme
temperaturi
martie
precipitatii