Uniunea Europeană va opri importurile de cireșe și alte fructe din Canada

Uniunea Europeană va opri importurile de cireșe și alte fructe din Canada
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 aug 2019

Uniunea Europeană va pune punct importurilor de cireșe și alte fructe din Canada începând cu data de 1 septembrie, în condițiile în care blocul comunitar va înăspri reglementările referitoare la dăunători, potrivit unui document guvernamental consultat de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform acestui document, Agenția de inspecție alimentară din Canada (CFIA) susține că restricțiile ar putea să se aplice și altor fructe, precum merele, perele, afinele și coacăzele, dar și cartofilor și tomatelor. Deocamdată nu este clar dacă și alte țări sunt afectate de această măsură, scrie Agerpres.

Miliardarul american David Koch, cu afaceri și în România, a decedat CITEȘTE ȘI Miliardarul american David Koch, cu afaceri și în România, a decedat

Noile reguli UE privind dăunătorii nu se aplică fructelor congelate sau uscate. De asemenea, nu ar trebui să fie probleme cu produsele care ajung în UE însoțite de documente de export cu data de până la 1 septembrie 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
cirese
canada