Aeroportul Heathrow din Londra a extins măsura de limitare a numărului de plecări ale pasagerilor până la sfârșitul lunii octombrie

Aeroportul Heathrow din Londra a extins măsura de limitare a numărului de plecări ale pasagerilor până la sfârșitul lunii octombrie
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 aug 2022

Aeroportul Heathrow din Londra a extins limitele privind numărul de plecări ale pasagerilor, până la sfârșitul lunii octombrie, pentru a evita haosul în călătorii, în timp ce cel mai aglomerat hub din Marea Britanie se confruntă cu lipsa de personal și cu o creștere a numărului de călători, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nu mai mult de 100.000 de pasageri pe zi pot pleca din Heathrow până pe 29 octombrie, a anunțat aeroportul.

EXCLUSIV FOTO Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, a deschis primul magazin în România și intră în concurență cu Animax. Campanie de recrutare CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Fressnapf, cel mai mare retailer european de produse pentru animale de companie, a deschis primul magazin în România și intră în concurență cu Animax. Campanie de recrutare

Plafoanele, anunțate pentru prima dată în iulie, urmau să expire după 11 septembrie, scrie News.ro.

Vrem să înlăturăm plafonul cât mai curând posibil, dar putem face acest lucru doar atunci când suntem încrezători că toți cei care operează pe aeroport au resursele necesare pentru a furniza serviciul pe care pasagerii noștri îl merită”, a declarat Ross Baker, directorul comercial al Heathrow, într-un comunicat.

Aeroportul a spus, de când a stabilit pentru prima dată limitele de capacitate, că punctualitatea și timpii de așteptare pentru bagaje s-au îmbunătățit și că au existat mai puține anulări de ultim moment.

Lipsa de personal după mai bine de doi ani de pandemie de Covid s-a ciocnit cu un asalt al pasagerilor în toată Europa, în această vară, creând cozi lungi și alte probleme, cum ar fi bagajele pierdute.

Alte aeroporturi europene au luat măsuri similare. La începutul acestei luni, aeroportul Amsterdam Schiphol a declarat că va limita plecările pasagerilor până în octombrie.

Unele companii aeriene, inclusiv americane, interzic utilizarea unor avantaje de zbor ale angajaților din aeroportul londonez Heathrow și avertizează personalul cu privire la dificultățile de a găsi locuri folosind beneficiile de călătorie din unele aeroporturi europene, a relatat CNBC săptămâna trecută.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul heathrow
pasageri