Aeroporturi București anunță creșterea capacității de procesare a aeronavelor

Aeroporturi București anunță creșterea capacității de procesare a aeronavelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mai 2019

Compania care administrează cele două aeroporturi de lângă București, Compania Națională de Aeroporturi București (CNAB), a anunțat, joi, creșterea capacității de procesare a aeronavelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

CNAB anunță creșterea capacității de procesare, în urma măririi numărului de poziții de parcare a aeronavelor, scrie News.ro.

”Prin reconfigurarea platformei de imbarcare-debarcare nr. 1, celor 22 de poziții de parcare existente le-au fost adăugate încă 4, ce vor fi utilizate preponderent de către aeronavele de mai mici dimensiuni”, se arată în comunicat.

Audi va renunța la modelele TT și R8 și le va înlocui cu mașini electrice CITEȘTE ȘI Audi va renunța la modelele TT și R8 și le va înlocui cu mașini electrice

Totodată, este în stadiul de execuție o investiție în valoare de 12,7 milioane lei, constând în extinderea suprafeței aceleiași platforme cu încă 4 poziții de parcare, lucrările urmând să fie finalizate în a doua jumătate a lunii septembrie 2019.

Creșterea capacității platformei constituie unul din primele rezultate ale programului de acțiune pe termen scurt implementat de noul management al CN Aeroporturi București.

Din aprilie, CNAB are un nou director general, George Alexandru Ivan, fost director comercial în cadrul companiei, după ce Gabriel Stoe a fost demis de ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroporturi bucurești
aeronave