Afacerile BMW Proleasing Motors urcă. Compania a depășit pragul de 1.000 de modele livrate

Afacerile BMW Proleasing Motors urcă. Compania a depășit pragul de 1.000 de modele livrate
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2019

BMW Proleasing Motors, unul dintre cei mai importanți dealeri regionali BMW, anunță afaceri de 4,4 milioane euro în primul semestru, cu estimarea depășirii rezultatelor din anul anterior cu peste 20%.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În 6 ani de activitate, compania a livrat peste 1.000 de automobile BMW. Cele mai populare modele alese de clienți în perioada 2013 – 2019 au fost BMW X5, BMW X3 și BMW X6.

FOTO Film de prezentare a noului model electric MINI Cooper SE, pe Transfăgărășan: \ CITEȘTE ȘI FOTO Film de prezentare a noului model electric MINI Cooper SE, pe Transfăgărășan: " "Într-un ac de păr, trece la mică distanță de o turmă de oi."

Înființată în 2013, divizia BMW Proleasing Motors marchează integrarea celui de-al doilea brand – BMW – din portofoliul de dealershipuri autorizate Proleasing Motors.

Înființat în 2001, Proleasing este brandul din spatele unui grup de companii cu activitate în domeniul leasing-ului (ProLeasing IFN), vânzării și reparației auto, dealer și service autorizat pentru mărcile Ford, BMW și Hyundai.

În prezent, Proleasing Motors derulează activități de vânzare și reparație în 3 centre autorizate Ford – în Ploiești, Buzău și Târgoviște, 1 centru BMW – în Ploiești și 1 centru Hyundai – în Ploiești. Tot sub egida Proleasing Motors se află și o divizie de vânzare automobile rulate, împreună cu mai multe platforme online cu  piese de schimb, roți și accesorii originale.

viewscnt
Afla mai multe despre
proleasing motors