AirConnect lansează cursele pe piața din România

AirConnect lansează cursele pe piața din România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 23 mar 2023

Noua companie aeriană AirConnect își va începe oficial activitatea în 27 martie, după mai multe amânări succesive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Înființată de foști manageri de la Blue Air, compania va opera inclusiv interne, din București spre Sibiu, Târgu Mureș, Baia Mare, Suceava, fiind în pregătire și alte curse pe trasee precum Cluj/Timișoara-Constanța.

Pentru zborurile interne, prețurile încep de la 34 de euro pe segment.

VIDEO Veriga lipsă din Autostrada Transilvania: Vom avea o surpriză să fie gata în 2023? „Foarte dificil, dar nu imposibil”. Cum arată acum CITEȘTE ȘI VIDEO Veriga lipsă din Autostrada Transilvania: Vom avea o surpriză să fie gata în 2023? „Foarte dificil, dar nu imposibil”. Cum arată acum

În toamnă, AirConnect a amânat lansarea curselor aeriene pe piața din România până în primăvara anului 2023, argumentând decizia prin întârzierea livrării celui de-al doilea avion, cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor.

"Din cauza întârzierii livrării celui de-al doilea avion AirConnect, cât și a pregătirilor operaționale pentru zbor, ne vedem nevoiți să amânam începerea operării zborurilor regulate până la data de 26 martie 2023.

Cei care au cumpărat bilete de avion pentru perioada 15 octombrie 2022 – 25 martie 2023 vor fi informați prin e-mail și telefonic de această modificare și vor putea opta pentru modificarea gratuită a biletelor pentru altă dată de zbor sau pentru rambursarea contravalorii biletelor de avion, rambursare ce se va face în contul bancar din care s-a făcut plata. În plus, vor primi un bilet de avion gratuit pentru un zbor operat de AirConnect (bilet ce va putea fi rezervat până pe 15 ianuarie 2023)", a fost atunci mesajul companiei.

În luna iulie, AirConnect, companie aeriană ce va opera curse interne și zboruri tip charter, a anunțat că se lansează pe piața din România.

Prima aeronavă AirConnect era indicată atunci că a ajuns pe Aeroportul Internațional București Băneasa. 

Tesla a oprit uzina din Berlin, abia deschisă CITEȘTE ȘI Tesla a oprit uzina din Berlin, abia deschisă

Conducerea executivă AirConnect este formată din Dorin Ivașcu, Președinte al Consiliului de Administrație (proprietarul Regional Air Suport SRL, care și-a adjudecat contractul de achiziție publică privind asigurarea serviciilor de navigație aeriană la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav), Tudor Constantinescu, Director General (ex-Membru Board Blue Air) și Florin Necula, Director Operațional (proprietar și managing partner al Ras Technic).

viewscnt
Afla mai multe despre
airconnect
zboruri tip charter