Atenționare CNAIR: Portal fals pentru achiziția rovinietei

Atenționare CNAIR: Portal fals pentru achiziția rovinietei
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 dec 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avertizat, marți, că a apărut un site fals pentru achiziția rovinietei, www.rovinietaro.ro, și roagă utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”CNAIR a constat că în mediul online există un portal web pentru achiziția rovinitei, care nu este autorizat de CNAIR , respectiv www.rovinietaro.ro”, se arată în comunicat, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Aviz pentru schimbarea Codului Rutier: Trotinetele electrice și bicicletele vor circula obligatoriu pe pistele speciale, acolo unde există. Cască de protecție obligatorie - sub 18 ani CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Aviz pentru schimbarea Codului Rutier: Trotinetele electrice și bicicletele vor circula obligatoriu pe pistele speciale, acolo unde există. Cască de protecție obligatorie - sub 18 ani

CNAIR roagă utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al CNAIR, cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.

”CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate”, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
rovinieta