BMW ar putea construi un model electric Mini în Germania în loc de Marea Britanie, din cauza Brexit

BMW ar putea construi un model electric Mini în Germania în loc de Marea Britanie, din cauza Brexit
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2017

BMW ar putea construi un model electric Mini în Germania în loc de Marea Britanie, din cauza deciziei țării de ieșire din Uniunea Europeană, potrivit publicației Handelsblatt, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania ar putea transfera producția la fabricile germane din Regensburg și Leipzig, au declarat surse din cadrul BMW, scrie News.ro.

O altă opțiune ar putea fi ca automobilele Mini electrice să fie produse de contractorul Nedcar din Olanda.

BMW urmează să înceapă în această săptămână discuțiile cu guvernul britanic, potrivit Handelsblatt, adăugând că decizia ar trebui să fie luată în a doua jumătate a anului.

Producătorul auto german a anunțat în octombrie să marca Mini va lansa un automobil electric în 2019.

ANAF schimbă formularele pentru colectarea datoriilor către Fisc, inclusiv titlul executoriu și somația CITEȘTE ȘI ANAF schimbă formularele pentru colectarea datoriilor către Fisc, inclusiv titlul executoriu și somația

BMW reanalizează planurile de a construi modelul electric la fabrica deținută în Oxford, Anglia, din cauza incertitudinilor legate de viitoare tarife, apărute după votul pentru ieșirea din Marea Britanie, a relatat Automobil Producktion în ianuarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
brexit
mini