CFR Călători și CFR Infrastructură - amendate de ANPC

CFR Călători și CFR Infrastructură - amendate de ANPC
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 feb 2020

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a amendat CFR Călători și CFR Infrastructură cu 578.000 de lei pentru deficiențele constatate în gări și în ceea ce privește condițiile de transport pe căile ferate, a declarat directorul general al ANPC, Paul Anghel.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoare amenzilor aplicate celor două societăți din domeniul feroviar, 69 la număr, reprezintă aproape jumătate din totalul amenzilor de 1,2 milioane de lei aplicate la nivel național în acest sector. Cele două societăți au primit și 36 de avertismente, scrie Agerpres.

DOCUMENT Finanțele desființează 2.000 de posturi de execuție neocupate din ANAF și alte 150 de posturi de conducere. Vor fi înființate și două direcții CITEȘTE ȘI DOCUMENT Finanțele desființează 2.000 de posturi de execuție neocupate din ANAF și alte 150 de posturi de conducere. Vor fi înființate și două direcții

Anghel susține că anul trecut ANPC a primit peste 100 de reclamații care vizau transportul feroviar și condițiile din gările bucureștene, întârzierile și modificarea prețurilor fiind cele mai frecvente sesizări ale consumatorilor români.

Comisarii ANPC au efectuat în întreaga țară, în zilele de 6-7 februarie, mai multe acțiuni de control cu privire la condițiile de transport pe căile ferate, precum și la serviciile de alimentație oferite consumatorilor în zona gărilor, amenzile aplicate depășind 1,2 milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
amenda
anpc