CNAIR: A fost deschisă circulația rutieră pe încă 6,5 kilometri din autostrada A3

CNAIR: A fost deschisă circulația rutieră pe încă 6,5 kilometri din autostrada A3
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că a fost deschisă circulația rutieră pe încă 6,5 kilometri din autostrada A3, de la Șoseaua de Centură până în zona Petricani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reprezentanții CNAIR au recepționat, vineri, lucrările la sectorul de autostradă București - Ploiești, km 0+000 (Intersecție Petricani) - km 3+325, Nod Centură București și Nod Moară Vlăsiei, arată news.ro.

"Cei 3,3 km se vor alătura altor circa 3,2 km deja finalizați, din apropierea strada Popasului și până la Centură. În total, cei circa 6,5 km de la Centură și până în șoseaua Petricani vor avea câte trei benzi pe sens (fără bandă de urgență) și două noduri: la intersecția cu Popasului și un sens giratoriu la intersecția cu strada Gherghiței", arată CNAIR.

FOTO Skoda a prezentat în premieră mondială noul său model Scala, primul hatchback compact al mărcii din epoca Volkswagen, un concurent puternic pentru VW Golf și o alternativă cu 5 uși la sedanul Octavia CITEȘTE ȘI FOTO Skoda a prezentat în premieră mondială noul său model Scala, primul hatchback compact al mărcii din epoca Volkswagen, un concurent puternic pentru VW Golf și o alternativă cu 5 uși la sedanul Octavia

La intersecția cu Șoseaua Petricani, autostrada se va termina într-o intersecție în "T" semaforizată, cu bretele dedicate pentru virajul la stânga, atât de pe autostradă, cât și de pe Șoseaua Petricani.

Proiectarea și execuția acestui sector de autostradă au fost făcute de Asocierea Aktor - EuroContruct Trading 98, pentru 129.180.727,51 lei fără TVA, arată sursa citată.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada
circulatie