CNAIR a semnat un contract pentru finalizarea centurii orașului Tecuci

CNAIR a semnat un contract pentru finalizarea centurii orașului Tecuci
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2021

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a semnat contractul pentru finalizarea construcției variantei de ocolire Tecuci cu Asocierea Mavgo - Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi- BDU Maxi Construct- Hydrostroy AD, potrivit unui comunicat transmis vineri de instituție, care mai arată că valoare contractului este de 41,7 de milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

“Vineri, 16.04.2021, CNAIR a semnat contractul pentru <<Construcția Variantei de Ocolire Tecuci - rest de executat>>, cu Asocierea S.C. Mavgo Holding S.R.L. – S.C. Antrepriza de Construcții Drumuri și Autostrăzi S.R.L. (fosta S.C. Aqua Parc S.R.L.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Potrivit instituție, investiția va fi realizată din fonduri europene nerambursabile. Varianta de ocolire a orașului Tecuci are o lungime de 6,945 km, scrie News.ro.

Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I) CITEȘTE ȘI Cum s-a schimbat mediul de afaceri din România în ultimii 30 de ani: O istorie povestită prin ochii consultanței, cu liderii PwC (I)

“Varianta se desprinde din DN24, traversează cu un pasaj superior DN24 și lina CF Mărășești - Tecuci la km 0+385,95, continuă în aliniament până la intersecția la nivel cu DJ252H la km 2+490, traversează cu pasaj superior linia CF Făurei - Tecuci la km 6+416,29 și se finalizeaza la km 6+945 (echivalent cu km 6+801,29), la intersecția cu DN25”, se mai arată în comunicat.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Perioada contractuală de execuție a lucrărilor este de 12 de luni, iar perioada de garanție este de 60 de luni.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
tecuci
centura