CNAIR: Emiterea rovinietei și a taxei de pod ar putea funcționa miercuri cu dificultate

CNAIR: Emiterea rovinietei și a taxei de pod ar putea funcționa miercuri cu dificultate
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 apr 2018

Serviciul de emitere a rovinietei și a taxei de pod ar putea funcționa miercuri cu dificultate, în intervalul orar 01:00 - 03:00, din cauza unor lucrări de mentenanță la sistemul informatic, a anunțat marți Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CNAIR îi informează pe șoferi că achitarea peajului pentru trecerile efectuate pe la podurile peste Dunăre de la Fetești - Cernavodă în data de 25 aprilie se poate realiza până cel târziu ora 24:00 a zilei următoare, scrie News.ro.

Totodată, utilizatorii rețelei de drumuri naționale, care folosesc în data de 25 aprilie infrastructura pentru care se aplică tariful de utilizare, pot achita rovinieta până cel târziu la ora 24:00 a zilei respective.

Primăria Capitalei, despre Pasajul Ciurel: Termenul estimat de constructor pentru finalizarea nodului rutier este noiembrie 2018 CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei, despre Pasajul Ciurel: Termenul estimat de constructor pentru finalizarea nodului rutier este noiembrie 2018

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) a anunțat luni că a fost identificată ”o breșă de securitate care ar fi putut fi exploatată de un atac informatic” la site-ul www.cnadnr.ro, al CNAIR.

Site-ul a fost afectat de un atac informatic luni, în jurul orei 8 dimineața, și redevenit activ după o pauză de mai multe ore.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
rovinieta