CNAIR lansează reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă

CNAIR lansează reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a lansat o licitație de 116 milioane lei (24,3 milioane euro), fără TVA, pentru reabilitarea podurilor de la Fetești și Cernavodă, situate pe Autostrada A2, potrivit unui anunț publicat pe platfoma SICAP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Licitația vizează ”realizarea lucrărilor de reabilitare a podului peste brațul Borcea, lângă Fetești, situat pe Autostrada A2, la km 149+680 (Lot 1) si realizarea lucrărilor de reabilitare a podului de la Cernavoda, situat pe Autostrada A2, la km 157+600 (Lot 2)”, se arată în anunț, conform news.ro.

Ofertantul trebuie să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală, pentru fiecare din exercițiile financiare aferente anilor 2016, 2017 si 2018, a fost de minimum 22 milioane lei pentru lotul 1 și 19 milioane lei pentru lotul 2.

INFOGRAFIC: Programul Rabla împinge piața electro-IT. Televizoarele urcă vânzările, aparatele foto și imprimantele - scăderi masive CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC: Programul Rabla împinge piața electro-IT. Televizoarele urcă vânzările, aparatele foto și imprimantele - scăderi masive

Pentru fiecare lot in parte, ofertantul trebuie să demonstreze că a finalizat, în ultimii 5 ani, lucrări de infrastructură în valoare cumulată de minimum 55 milioane lei pentru lotul 1 și 46 milioane lei pentru lotul 2.

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 noiembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
fetesti
cernavoda
pod