Compania aeriană rusă Ural Airlines și-a suspendat cursele spre Europa de teama coronavirusului

Compania aeriană rusă Ural Airlines și-a suspendat cursele spre Europa de teama coronavirusului
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2020

Compania aeriană rusă Ural Airlines, care operează zboruri spre Munchen, Paris și Roma, a anunțat că își suspendă toate cursele care au ca destinație Europa din cauza temerilor legate de propagarea noului tip de coronavirus (2019-nCoV), informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Din cauza situației epidemice din China și odată cu implementarea măsurilor restrictive de autoritățile chineze și de Agenția turistică rusă pentru turiștii chinezi și ruși, Ural Airlines este constrânsă să anuleze o serie de zboruri până la sfârșitul iernii", a anunțat compania rusă pentru agenția de presă TASS.

Airbus a ajuns la o înțelegere cu trei țări pentru a pune capăt anchetelor de corupție CITEȘTE ȘI Airbus a ajuns la o înțelegere cu trei țări pentru a pune capăt anchetelor de corupție

Potrivit Ural Airlines, al cărei sediu general se află în Ekaterinburg, un oraș din regiunea Ural, zborurile sale spre Europa sunt "tradițional frecventate de turiști veniți în grupuri mari din China", scrie Agerpres.

Turiștii chinezi folosesc în număr mare aeroporturile rusești ca puncte de tranzit spre destinații din țări europene.

viewscnt
Afla mai multe despre
ural airlines
coronavirus