Compania de logistică Pall-Ex și-a crescut anual cu peste 50% volumele de marfă și transportă 1.400 de paleți pe zi

Compania de logistică Pall-Ex și-a crescut anual cu peste 50% volumele de marfă și transportă 1.400 de paleți pe zi
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 aug 2016

Pall-Ex România, lider de piață pentru servicii de transport express de mărfuri paletizate, a înregistrat în fiecare an creșteri de peste 50% ale volumelor de marfă paletizată, ajungând în prezent la 1.400 de paleți pe zi, anunță compania care a încheiat 2015 cu o cifră de afaceri de 11,93 milioane de lei, în creștere cu 39% față de 2014, în timp ce profitul net a crescut cu 12%, ca urmare a introducerii unor măsuri de eficientizare operațională care au condus, printre altele, la scurtarea timpilor de livrare pe anumite regiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pall-Ex România, care deține depozite în în 30 de orașe, a transportat recent paletul cu numărul 750.000. Compania are bugetați anul acesta 650.000 de euro pentru achiziții de tehnologie și facilități noi și moderne de transbordare de marfă, inclusiv depozite noi în diferite regiuni din țară, scrie News.ro.

„Compania va continua și dezvoltarea serviciului de transport express paneuropean care, prin unificarea tuturor rețelelor Pall-Ex din Europa, le permite clienților din România importul și exportul de cantități mici de marfă din principalele țări partenere ale României, prin rețelele Pall-Ex prezente în Italia, Spania, Portugalia, Marea Britanie, Franța, Benelux, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia și Bulgaria”, a declarat directorul general al Pall-Ex România, Danor Ionescu.

Pall-Ex transportă în general echipamente, electrodomestice, electrocasnice, materii prime, produse industriale finite, produse alimentare, ambientale. ”Cel mai aparte transport a fost cel al unui totem-piramidă expozițională cu LED, în valoare de 80.000 euro”, potrivit sursei citate.

Guvernul vrea pedeapsa cu închisoarea pentru \ CITEȘTE ȘI Guvernul vrea pedeapsa cu închisoarea pentru "sentimentul" de dispreț exprimat public față de însemnele autorității

„Creșterea consumului și a puterii de cumpărare, dezvoltarea retailului modern, deschiderea de noi fabrici și facilități de producție, inclusiv investițiile străine directe, reprezintă tot atâția stimuli pentru creșterea activității în domeniul transporturilor, chiar și în condițiile actualei infrastructuri rutiere”, mai spune Danor Ionescu.

Pall-Ex activează în România din 2011 și operează cea mai întinsă rețea de depozite din România - 33 de locații și oferă un serviciu de livrare în 24 de ore a mărfurilor paletizate, pe întreg teritoriul țării.  Prin intermediul rețelei Pall-Ex, marfa transportată beneficiază de asigurare de până la 15.000 de euro pe palet, fără costuri suplimentare.

Fondată în 1996, rețeaua Pall-Ex  a devenit unul dintre liderii europeni în materie de servicii logistice, fiind un concept nou pentru centrul și estul Europei. În Marea Britanie funcționează zece astfel de rețele, în Germania – 9, în Italia și Spania sunt 4, iar în Franța sunt 7.

Volumul de afaceri al Pall-Ex crește continuu, atât în Marea Britanie, cât și în Europa continentală, astăzi însumând 327 de membri, cu un volum de 3,1 milioane de paleți pe an.

viewscnt
Afla mai multe despre
pall-ex