Consultantul în turism Răzvan Pascu intră în acționariatul companiei olandeze FlightClaim.ro

Consultantul în turism Răzvan Pascu intră în acționariatul companiei olandeze FlightClaim.ro
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 sep 2019

FlightClaimEU.com, unul dintre principalii jucători din Europa în asistarea pasagerilor cu zboruri întârziate, anulări sau overbooking, anunță intrarea în acționariatul său a consultantului în turism Răzvan Pascu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

FlightClaimEU.com este o companie olandeză fondată de un fost bancher din Olanda, cu afaceri în 16 țări din Europa, parte din grupul de firme Claims Corporation Network, cu activitate în domeniul compensațiilor pentru clienți pe RCA, CASCO și alte tipuri de asigurări. 

Numărul mașinilor diesel care circulă în Europa a crescut cu 74% în ultimii 4 ani CITEȘTE ȘI Numărul mașinilor diesel care circulă în Europa a crescut cu 74% în ultimii 4 ani

Echipa din România a FlightClaim.ro are la acest moment 7 angajați și colaboratori, iar alte echipe se ocupă de clienți din Europa de la sediile din Amsterdam și Rotterdam. Există parteneri locali în alte țările europene, India și China. 

Compania este prezentă pe piața europeană de 3 ani și în România de 2 ani. 

Răzvan Pascu este proprietarul companiei Travel Communication, lansată în 2012.

viewscnt
Afla mai multe despre
flightclaim.ro
razvan pascu