Cu record de vânzări, SEAT ridică bonusul anual al angajaților

Cu record de vânzări, SEAT ridică bonusul anual al angajaților
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 30 mar 2020

Angajații SEAT vor primi un bonus de 1.550 de euro în aprilie, o sumă cu 45% mai mare decât cea de anul trecut, ca urmare a rezultatelor obținute de companie în 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania SEAT a agreat să acorde angajaților o sumă peste cea prevăzută în contractul colectiv de muncă, deoarece rezultatele financiare au fost peste așteptări. Toți angajații SEAT vor primi 1.550 euro, într-o singură plată, odată cu salariul din aprilie, sub forma unei prime anuale. Anul trecut, suma a fost de 1.068 lei. Este al patrulea an la rând când compania a introdus în contractul colectiv bonusul corelat cu profitul obținut de companie. În acest interval, angajații au primit circa 4.000 de euro, fiecare.

Pentru acest an, contractul colecctiv prevedea un bonus de maxim 1250 de euro, însă board-ul SEAT a aprobat majorarea lui ca urmare a rezultatelor obținute. „La cererea sindicatelor, compania a decis să remunereze forța de muncă pentru eforturile lor pe parcursul anului cu o creștere a bonusului”, transmite SEAT.

Ford a suspendat plata dividendelor și va apela la un credit pentru a traversa criza generată de coronavirus CITEȘTE ȘI Ford a suspendat plata dividendelor și va apela la un credit pentru a traversa criza generată de coronavirus

Colegii din cadrul Volkswagen AG au primit un bonus de 4.950 de euro pentru anul 2019.

SEAT a vândut 574.100 vehicule anul trecut, un record pentru companie de la înființare, într-un an cu multe probleme pe toate piețele, care a adus scăderi celor mai mulți constructori. Veniturile SEAT au fost de 11,5 miliarde euro, de asemenea un record, în timp ce profitul, din care a fost acordată și prima angajaților, s-a ridicat la 445 milioane de euro, aproape dublu față de anul anterior (225 milioane).

viewscnt
Afla mai multe despre
seat
bonus angajati seat
prima vw group