Dacia a anunțat prețurile pentru Jogger Hybrid în România

Dacia a anunțat prețurile pentru Jogger Hybrid în România
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 3 ian 2023

Dacia a deschis oficial comenzile pentru motorizarea hibrid a modelului Jogger, prețurile pentru piața românească fiind publicate pe site-ul mărcii, în configuratorul de modele. Prețul se încadrează în estimările făcute de Profit.ro, odată cu debutul acestui model, în luna decembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacia Jogger Hybrid 140 poate fi comandată începând din acest moment cu un preț de 23.750 de euro, în echiparea Expression, în timp ce, în echiparea Extrem, cu cinci locuri, prețul este de 24.600 euro, iar cu șapte locuri, mașina costă 25.500 de euro. 

VIDEO Au fost lansate lucrările la ultimele grinzi pe unul dintre cele mai mari noduri rutiere construite până acum în România CITEȘTE ȘI VIDEO Au fost lansate lucrările la ultimele grinzi pe unul dintre cele mai mari noduri rutiere construite până acum în România

Pentru versiunea Expression cu 7 locuri, prețul crește la 24.650 de euro. La aceste prețuri se mai pot adăuga unele echipamente opționale, care pot face ca prețul să depășescă 26.600 de euro.

Dacia Jogger Hybrid este mai ieftină cu câteva zeci de euro față de piața franceză, unde prețul a fost anunțat deja din decembrie.

După cum a anuțat Dacia, primele livrări ale motorizărilor hibrid vor fi făcute în luna martie, ceea ce înseamnă că ritmul de producție al fabricii de la Mioveni, cea care asamblează acest modele, a crescut și poate asigura un termen rezonabil.

După cel mai prost an din istoria companiei, Tesla continuă să scadă acum abrupt pe bursă CITEȘTE ȘI După cel mai prost an din istoria companiei, Tesla continuă să scadă acum abrupt pe bursă

Jogger Hybrid are un motor termic de 1.6 litri și două motoare electrice, care au funcții diferite. Bateria are 1,2 kWh și poate permite rularea pentru distanțe scurte exclusiv electric. 

viewscnt
Afla mai multe despre
preturi jogger hybrid
dacia jogger