Dacia angajează 200 de persoane pentru centrele din București,Titu și Mioveni

Dacia angajează 200 de persoane pentru centrele din București,Titu și Mioveni
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 24 mar 2017

Compania Dacia caută la târgul de joburi "Angajatori de top" persoane cu spirit de inovație și pasionați de industria auto, care să poată lucra în activități de cercetare-dezvoltare (R&D), servicii de business, fabricație, achiziții, calitate și financiar. Dacia are de asemenea un program de internship destinat studenților și masteranzilor, "Drive Your Future”, prin intermediul căruia aceștia pot ajunge să-și înceapă activitatea în cadrul Grupului Renault România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pentru a atrage angajați noi și studenți valoroși, Dacia oferă exemplul unei tinere, Ana Maria Balaș, care din studentă în anul III la facultatea de Ingineria și Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universității Politehnica București a devenit inginer al Renault Technologie Roumanie, trecând prin programul de internship.

"Timp de trei luni am făcut practică în cadrul departamentului Circuit de carburant. Am avut șansa de a prezenta tema de stagiu în diverse instanțe de decizie și așa am putut să mă remarc. În urma feedback-ului pozitiv din 2011, am participat la încă un stagiu, în anul 2012, de data aceasta la Circuitul de răcire. Astfel, am avut o continuitate care s-a transpus ulterior într-o integrare definitiva în echipă, fiind angajată pe postul de Responsabil circuit carburant. După un an de activitate am devenit Lider tehnic local, post ce presupune asigurarea expertizei tehnice pentru proiecte aflate atât în dezvoltare, cât și în serie. Pe parcursul proiectelor am trecut prin etape diverse, cât și provocări care au implicat decizii concrete, creativitate, spontaneitate, rigurozitate și organizare", povestește Ana Maria Balaș.

Dacia a produs la Pitești pentru întreg grupul Renault 1 milion de motoare TCE 90 CITEȘTE ȘI Dacia a produs la Pitești pentru întreg grupul Renault 1 milion de motoare TCE 90

Pentru cei interesați de angajare, compania oferă oportunități de dezvoltare adresate inginerilor auto, cu profil educațional tehnic. Potrivit anunțului Dacia, "candidații interesați trebuie să aibă experiență în concepție și dezvoltare proiecte (domeniul mecanică, elctrică/electronică, caroserie vehicul și echipamente design). În plus, aceștia trebuie să fie utilizatori de aplicații informatice specifice industriei auto (CATIA, MATLAB, SIMULIK).”

O altă zonă de activitate este cea în care operează Renault Servicii România, în domenii precum supply chain, post-vânzare și studii de piață.

"Sunt căutați candidați cu experiență în aceste domenii, care să fie în egală măsură și buni utilizatori ai aplicațiilor informatice, să aibă cunoștințe de gestionare și dezvoltare baze de date", potriivt Dacia.

Evident, nu puteau lipsi angajările pentru platforma de la Mioveni. "Pentru activitatea de fabricație vehicule compania caută specialiști cu profil tehnic, experiență în automatizare și audit performanță industrială."

În oferta Grupului există și posturi în echipele departamentelor calitate, financiar și achiziții. Pentru acestea, sunt necesare preponderent studii tehnice și economice, experiență în calitate și audit furnizori, dar și competențe de analiză costuri și performanță economică.

Toate posturile disponibile cuprind ca cerință obligatorie o limbă străină, engleză sau franceză. În total, Dacia are o listă de 200 de posturi libere, pentru centrele din București,Titu și Mioveni.

Potrivit Dacia, în ultimii 14 ani, 1.800 de studenți și masteranzi de la universități din România au avut șansa de a se familiariza cu domeniul auto, de a descoperi compania. 33% dintre aceștia au fost angajați în urma stagiilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
angajari
group renault
internship