Dacia lansează vânzările pentru Duster de colecție „Mat Edition”

Dacia lansează vânzările pentru Duster de colecție „Mat Edition”
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 31 ian 2023

Primul Duster de colecție lansate de Dacia, botezat Mat Edition și prezentat în premieră la salonul de la Paris, poate fi comandat începând de astăzi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ediția de colecție Duster Mat Edition este caracterizat prin două elemente distincte: cele de design și cele de echipamente. Culoarea este una specială, Comet Gray, în timp ce jantele de 17 inci, oglinzile retrovizoare și antena sunt negre.

La nivel de echipamente, Duster Mat Edition dispune de climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8" compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, cameră multi-view și card de acces "mâini libere", pe lângă celelalte echipamente cunoscute.

FOTO Surpriză - Dacia poate lansa un SUV mai mic decât Duster, inclusiv cu propulsie electrică. Similar cu Mașina Anului CITEȘTE ȘI FOTO Surpriză - Dacia poate lansa un SUV mai mic decât Duster, inclusiv cu propulsie electrică. Similar cu Mașina Anului

Motorizarea acestei ediții este pe benzină, 1.3 litri TCe, de 150 CP, cu transmisie automată cu dublu ambreiaj, EDC. Prețul anunțat de Dacia pentru Duster Mat Edition este de 25.400 de euro.

Mașina va fi disponibilă în numai 70 de exemplare, care pot fi comandate online, pe platforma de vânzări a mărcii Dacia. Producătorul de la Mioveni a pregătit fanilor o serie de prezentări online, cu transmisiuni live, pe canalele mărcii.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duster mat edition
dacia de colectie
editie specială duster