Dacia Sandero, desemnată cea mai bună mașină ieftină din Marea Britanie pentru al cincilea an

Dacia Sandero, desemnată cea mai bună mașină ieftină din Marea Britanie pentru al cincilea an
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 20 ian 2017

Dacia Sandero a câștigat, pentru al cincilea an consecutiv, titlul de “Cea mai bună mașină din clasa mică sub 12.000 de lire sterline” acordat de publicația britanică auto What Car?, printre atuurile automobilului produs la Mioveni numărându-se, pe lângă prețul mic, interiorul spațios și un confort sporit, potrivit unui comunicat al companiei-mamă, constructorul francez Renault.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sandero a fost aleasă pentru prima dată mașina anului la categoria menționată în 2013, anul debutului pe piața din Marea Britanie, păstrându-și titlul în 2014, 2015 și 2016. 

“Nu vei găsi o altă mașină nouă care să ofere un interior atât de generos la acest preț. Grație facelift-ului recent, interiorul a fost îmbunătățit, iar Sandero se simte și mai bine la condus: manevrabilitatea este destul de bună, iar călătoria este surprinzător de confortabilă pentru o mașină atât de ieftină“, a declarat Steve Huntingford, editor la What Car?.

Vânzările de autoturisme noi Dacia la nivel mondial au crescut cu 6,1% în 2016, la un nivel record de 542.542 unități CITEȘTE ȘI Vânzările de autoturisme noi Dacia la nivel mondial au crescut cu 6,1% în 2016, la un nivel record de 542.542 unități

Sandero și Logan au beneficiat în 2016 de primul facelift din ultimii patru ani, cele mai bine vândute modele Dacia primind un nou design în partea frontală, faruri pe LED și un interior modificat. Modelele restilizate Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway au fost prezentate, în premieră, la Salonul Auto de la Paris din septembrie.

Dacia Sandero este cel mai ieftin autoturism nou comercializat în Marea Britanie, având un preț de pornire de 5.995 lire sterline. Potrivit comunicatului, 2016 a fost un an record pentru marca Dacia pe piața britanică, cu 26.499 unități vândute.

În România, prețurile pentru noul Sandero pornesc de la 7.090 euro, TVA inclus.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia sandero
sandero
what car
marea britanie
cea mai buna masina