Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris variantele cosmetizate ale modelelor Logan și Sandero

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris variantele cosmetizate ale modelelor Logan și Sandero
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 15 sep 2016

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris variantele restilizate ale modelelor Sandero, Sandero Stepway, Logan și Logan MCV, a anunțat joi producătorul auto de la Mioveni. La patru ani de la lansarea ultimei generații, cele mai bine vândute modele Dacia beneficiază de un nou design în partea frontală, faruri pe LED și un interior modificat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Exteriorul se remarcă, în partea frontală, printr-o bară de protecție nouă, lumini de zi ce vor utiliza tehnologia LED, precum și 4 blocuri optice dreptunghiulare ce formează noua semnătură luminoasă a mărcii Dacia.

Partea din spate a fost la rândul său restilizată, potrivit constructorului auto, însă modificările vor fi  dezvăluite cu ocazia prezentării oficiale a noilor variante, când vor fi cunoscute și detaliile privind gama de motoare și echipamentele de interior.

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris variantele cosmetizate ale modelelor Logan și Sandero

Prezentarea oficială va avea loc pe 29 septembrie la standul Dacia, în cadrul unui eveniment rezervat presei. Accesul publicului la ediția din 2016 a Salonului Auto de la Paris va fi permis între 1 și 16 octombrie.

Grupul francez Renault a preluat compania Automobile Dacia în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piața auto low-cost din Europa. Vânzările totale sub marca Dacia au crescut cu 7,7% anul trecut, la un număr record de 550.920 unități, din care peste 93% pe piețele din afara României, unde livrările s-au majorat cu 6%.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia
salonul auto paris
sandero
logan
facelift