Efect al coronavirus - Wizz Air reduce frecvența zborurilor spre unele destinații

Efect al coronavirus - Wizz Air reduce frecvența zborurilor spre unele destinații
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2020

Compania aeriană low-cost Wizz Air a informat joi că a decis să reducă frecvența zborurilor spre unele destinații, inclusiv spre cele din Italia, în perioada cuprinsă între 11 martie și 2 aprilie, ca urmare a unei scăderi a cererii pentru bilete, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Wizz, companie care se concentrează pe Europa Centrală și de Est, a subliniat că nu a suspendat toate zborurile pe rutele spre Italia și va continua să le deservească, dar la o capacitate mai mică, scrie Agerpres.

FOTO Primele fotografii-spion cu noua Sandero Stepway CITEȘTE ȘI FOTO Primele fotografii-spion cu noua Sandero Stepway

Transportatorul aerian a precizat că pasagerii afectați vor fi înștiințați prin e-mail cu cel puțin 15 zile înainte de data programată de plecare a zborurilor anulate. Acestor pasageri le va fi oferită posibilitatea reprogramării zborurilor sau a returnării în totalitate a banilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
coronavirus