Fostul director adjunct tehnic al CFR SA, numit director general al CFR Marfă

Fostul director adjunct tehnic al CFR SA, numit director general al CFR Marfă
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 nov 2019

Conducerea societății CFR Marfă a fost preluată, începând de joi, către fostul director tehnic din cadrul CFR SA, Traian Preoteasa. Decizia a fost luată de Consiliul de Administrație al companiei după ce fostul director și-a depus demisia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Începând cu data de 21 noiembrie 2019, Consiliul de Administrație al societății l-a numit în funcția de director general provizoriu pe domnul Traian Preoteasa”, anunță CFR Marfă, într-un comunicat de presă.

Decizia a fost luată după ce membrii Consiliului de Administrație au luat act și au aprobat demisia fostului director general Marinică Voicu, scrie News.ro.

FOTO Renault a anunțat prețurile noului Clio pe piața din România CITEȘTE ȘI FOTO Renault a anunțat prețurile noului Clio pe piața din România

Traian Preoteasa este inginer, a lucrat de aproape 30 de ani în domeniul feroviar și a ocupat până în prezent funcția de director general adjunct Tehnic în cadrul CNCF CFR SA.

”De-a lungul carierei a ocupat pe rând diverse poziții, de la inginer stagiar în cadrul Reviziei de Vagoane Craiova (1990-1994), la director general al CNCF CFR SA (în perioada 2005-2006), director general adjunct la SNTFC CFR Călători (2005) sau consilier pe probleme feroviare al Ministrului Transporturilor (în perioada 2017-2018)”, precizează CFR Marfă.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr sa
cfr marfa