FOTO Campanie lansată în zone ale Bucureștiului pentru eliberarea domeniului public ocupat neregulamentar de mașini: "Strada NU ESTE PARCARE!"

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iul 2021

Primăria Sectorului 4 a Capitalei a declanșat o amplă campanie de eliberare a domeniului public ocupat fără drept, în principal de autovehicule care staționează sau sunt oprite neregulamentar în alte locuri decât cele special amenajate, cum ar fi spațiile verzi, trotuarele sau parcările publice și de reședință.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

În această campanie vor fi vizate, cu prioritate, autoutilitarele, autovehiculele pentru transport marfă, cele pentru transport persoane sau autorulotele, precum și orice alt tip de asemenea autovehicule care nu au dreptul de a staționa pe domeniul public, sancțiunea fiind aceea a blocării roților.

FOTO Cele mai noi modele electrice de la Audi, lansate pe piața din România. Prețurile anunțate CITEȘTE ȘI FOTO Cele mai noi modele electrice de la Audi, lansate pe piața din România. Prețurile anunțate

De asemenea, vor fi blocate roțile autovehiculelor aflate în oricare dintre situațiile de mai jos: sunt parcate în alte locuri decât cele special amenajate și marcate corespunzător, îngreunează circulația în parcările publice, sunt parcate pentru o perioadă mai mare de timp decât durata maximă admisă pentru fiecare parcaj public, ocupă locuri destinate persoanelor cu dizabilități, ocupă locurile prevăzute cu stații de încărcare pentru mașinile electrice/hibrid/car sharing, nu s-a efectuat plata locului de parcare în parcările publice amenajate, ocupă abuziv un loc de parcare de reședință.

FOTO Campanie lansată în zone ale Bucureștiului pentru eliberarea domeniului public ocupat neregulamentar de mașini:

viewscnt
Afla mai multe despre
autovehicule
parcare