FOTO Fabrica de anvelope Continental din Timișoara are un nou Director General

FOTO Fabrica de anvelope Continental din Timișoara are un nou Director General

Matthieu Turlure

Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2021

Continental anunță numirea lui Matthieu Turlure pe poziția de director al fabricii de anvelope din Timișoara, una din cele mai moderne și strategice unități de producție ale corporației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Matthieu Turlure, 49 de ani, lucrează în Continental din anul 2015.

Piața smartphone-urilor a crescut și în al doilea trimestru CITEȘTE ȘI Piața smartphone-urilor a crescut și în al doilea trimestru

Înainte să preia această poziție, Matthieu Turlure a fost director general al Continental Franța și director al fabricii Continental Anvelope din Sarreguemines (Franța), timp de șase ani. Anterior, el a lucrat zece ani la o altă companie din industria automotive, unde a condus departamentul de calitate, iar apoi a ocupat poziția de director de fabrică.

Carlos Bernabé, fostul director al fabricii, își încheie cei 42 de ani de activitate profesională în cadrul Continental, urmând să iasă la pensie.

FOTO Fabrica de anvelope Continental din Timișoara are un nou Director General

În 20 de ani de activitate în România, Continental Anvelope Timișoara a produs și livrat clienților săi din întreaga lume peste 250 de milioane de anvelope. Compania produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 inci, anvelope Ultra High Performance (UHP), anvelope inovatoare pentru mașini electrice, precum și anvelope pentru vehicule utilitare ușoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
anvelope
continental