FOTO & VIDEO Peugeot și-a lansat oficial noul logo. Primul model pe care va fi utilizat va fi 308

FOTO & VIDEO Peugeot și-a lansat oficial noul logo. Primul model pe care va fi utilizat va fi 308
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 feb 2021

Peugeot a lansat noul logo al mărcii, unul mai sofisticat, care va fi prezent pe cel mai important model al mărcii, 308, odată cu lansarea de luna viitoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Marca Peugeot încearcă să se poziționeze într-o zonă upmarket, așa cum este ea definită din punct de vedere al marketingului, adică să atragă clienți cu mai mulți bani, care sunt dispuși să plătească mai mult, pentru echipamente și dotări mai sofisticate. Primul pas pentru repoziționarea mărcii este schimbarea logo-ului, unul mai rafinat, mai subtil și care ține pasul cu tendințele în acest domeniu. De fapt, reprezentanții companiei spun că transformarea Peugeot într-un brand generalist „high-end” s-a făcut în ultimii zece ani. Comunicatul transmis odată cu lansarea noului logo spune că acesta încununează transformarea prin care a trecut Peugeot.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Viitorul 308, care se pregătește de lansare, este în mod simbolic purtătorul mesajului de transformare, însă compania nu a prezentat deocamdată detalii despre acesta. Se știe doar faptul că a fost dezvoltat pe platforma EMP2, mai avansată, spre deosebire de modelul Citroen C4, aparent similar, care a fost dezvoltat pe platforma mai mică grupului.

Experții THC.RO estimează o creștere solidă a mediului e-commerce în România și în 2021 CITEȘTE ȘI Experții THC.RO estimează o creștere solidă a mediului e-commerce în România și în 2021

Noua siglă, care este alb-negru, se aseamănă foarte mult cu vechiul logo, utilizat în urmă cu 50 de ani. Pe fundalul reprezentat de un blazon negru numele Peugeot este scris deasupra unui cap de leu, care înlocuiește leul anterior, aflat în picioare. Este al unsprezcelea logo pe care marca, apreciată ca fiind cea mai veche din lume, îl folosește. „Marca Peugeot deschide o nouă pagină în istoria sa. O eră nouă”, mai transmite prezentarea noii sigle.

FOTO & VIDEO Peugeot și-a lansat oficial noul logo. Primul model pe care va fi utilizat va fi 308

viewscnt
Afla mai multe despre
peugeot
logo peugeot
peugeot 308