FOTO & VIDEO Porsche Taycan Cross Turismo face ultimele teste înainte de lansare

FOTO & VIDEO Porsche Taycan Cross Turismo face ultimele teste înainte de lansare
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 4 mar 2021

Viitorul model electric al mărcii Porsche se află în plin proces de dezvoltare, iar compania a transmis primele informații legate de testele pe care modelul le face în condiții reale. Până acum a adunat aproape 1 milion de kilometri de teste, în condiții dificile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Porsche Taycan Cross Turismo este o versiune a primului model complet electric al Porche care țintește alt public: cu o siluetă de tip Grand Turismo, cu trăsături de crossover și tracțiune integrală, Taycan Cross Turismo va completa oferta mărcii pe segmentul SUV/crossover.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Scos la teste pe șoselele din Germania, Taycan Cross Turismo a fost fotografiat cu un camuflaj parțial, înainte de lansarea oficială de luna viitoare. Șeful familiei Taycan, Stefan Weckbach explică ținta acestui nou model: „Cu Taycan Cross Turismo am vrut să oferim mai mult spațiu, mai multă flexibilitate și versatilitate. Am creat o linie nouă a acoperiului, echipată cu șine de plafon, un nou rând de scaune, mai generos, și un portbagaj mai mare, toate pentru a face o mașină perfectă pentru activități lifestyle. O mașină care e perfectă atât pentru mediul urban, cât și pentru drumuri de țară”.

Experții THC.RO estimează o creștere solidă a mediului e-commerce în România și în 2021 CITEȘTE ȘI Experții THC.RO estimează o creștere solidă a mediului e-commerce în România și în 2021

Șeful programului Taycan explică și capacitățile de mers în off-road ale acestui model derivat din primul vehicul electric al mărcii. „Pentru a putea fi manevrat în off-road ușor și pe drumuri neasfaltate am crescut garda la sol și am optimizat suspensiile astfel că Cross Turismo un mod de rulare CUV (cross utility vehicle). Asta îi conferă un comportament bun în termeni de stabilitate, performanță și dinamică.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Porsche a vândut deja peste 20.000 de exemplare ale modelului sport electric Taycan, în primul an de producție, iar volumul va crește simțitor odată cu lansarea acestei noi declinări.

Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat CITEȘTE ȘI Câți bani generează industria jocurilor de noroc la bugetul de stat

Potrivit datelor Porsche, noul model Taycan Cross Turismo a fost testat pe parcursul a 998.361 kilometri, atât pe pistele celebrelor circuite din Hockenheim sau Nurburgring, cât și în Franța, în Pirinei, în centrul din Weissach, unde sunt simulate condițiile dintr-un safari african.

FOTO & VIDEO Porsche Taycan Cross Turismo face ultimele teste înainte de lansare

FOTO & VIDEO Porsche Taycan Cross Turismo face ultimele teste înainte de lansare

viewscnt
Afla mai multe despre
porsche taycan
taycan cross turismo
teste taycan