FOTO VW vrea să lanseze un ID.3 decapotabil. Primele schițe caută reacția publicului

FOTO VW vrea să lanseze un ID.3 decapotabil. Primele schițe caută reacția publicului
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 mar 2021

VW intenționează să lanseze versiunea cabrio a modelului electric ID.3, însă o decizie va fi luată doar după testarea opiniei publice. Compania a lansat câteva schițe și informații, pentru a vedea reacția publicului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Volkswagen ID.3 ar putea fi una din primele mașini electrice contemporane care să ofere și o caroserie decapotabilă. Compania germană a prezentat două schițe ale unui potențial model derivat din ID.3. Inițial, cei de la VW au publicat pe Twitter o postare în care aminteau de succesul lui VW Beetle Cabrio, anunțând că pregătesc o surpriză la fel de mare.

Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online? CITEȘTE ȘI Ce faci atunci când fiecare client vrea altceva de la magazinul tău online?

Ulterior, Herbert Diess, CEO al VW Group, a publicat primele propuneri de imagini, cu textul: „liniștit, lin, deschis: ne gândim la o e-convertibilă, poate un VW ID.3 decapotabilă. Ce credeți?”. Metoda este cea mai la îndemâna celor de la VW, ei putând să măsoare rapid interesul publicului pentru un astfel de model.

Florea Grup – 25 de ani. Pasiunea ne-a adus aici CITEȘTE ȘI Florea Grup – 25 de ani. Pasiunea ne-a adus aici

Ulterior, Ralf BRandstatter, CEO al mărcii VW, a postat și el pe contuld e Linkedin un text referitor la această idee, alături de schițele unui model cu două uși, dar cu trăsături preluate de la VW ID.3. „Un ID.3 decapotabil? Sună interesant: să te bucuri de natură cu acoperișul coborât, cu o putere instant, dar în tăcere. Asta ar putea să ofere o întreagă, extraordinară senzație de libertate. Admit: este o idee foarte tentantă. Încă analizăm cum să transofrmăm acest concept în realitate.

VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică CITEȘTE ȘI VIDEO Un duplex de la nivelul superior al unui complex rezidențial nou din Brașov, cu panoramă superbă către Tâmpa și zona istorică

Pentru orice eventualitate, echipa de design a făcut deja schițe ale ideii inițiale. Cea mai excitantă întrebare: ce credeți voi? Ar putea fi condusul electric și o experiență în aer liber o potrivire perfectă?”

FOTO VW vrea să lanseze un ID.3 decapotabil. Primele schițe caută reacția publicului

FOTO VW vrea să lanseze un ID.3 decapotabil. Primele schițe caută reacția publicului

viewscnt
Afla mai multe despre
vw id.3 decapotabil
cabrio
masina electrica cabrio