Haosul din aeroporturi și cursele anulate aduc prima demisie

Haosul din aeroporturi și cursele anulate aduc prima demisie
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 4 iul 2022

Directorul de operațiuni al transportatorului aerian low-cost easyJet a demisionat, după o serie de anulări de zboruri, în ultimele săptămâni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

easyJet a anulat mii de zboruri din cauza întârzierilor din aeroporturi și a altor restricții, perturbând călătoriile în timpul vacanțelor școlare.

Compania aeriană europeană a fost lovită de o serie de probleme, deoarece eliminarea restricțiilor legate de Covid-19 a dus la o revenire a călătoriilor, multe aeroporturi britanice luptăndu-se să recruteze suficient personal la sol, în timp ce easyJet s-a confruntat și cu probleme IT.

FOTO Maserati a lansat cel mai scump model al său, cu un nume ce produce nostalgii românilor CITEȘTE ȘI FOTO Maserati a lansat cel mai scump model al său, cu un nume ce produce nostalgii românilor

Recent, compania a eliminat șase locuri de la unele aeronave A319, pentru a reduce cu o persoană echipajul de care are nevoie. Într-un comunicat, compania a declarat că va anula aproximativ 24 de zboruri pe zi de pe aeroportul Gatwick din Londra, până pe 6 iunie.

Sectorul aviației a pierdut mii de locuri de muncă în timpul pandemiei de Covid, dar acum se luptă să facă față revenirii cererii de călătorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
easyjet
zboruri anulate