India permite marilor constructori auto să își reia activitățile la capacitate normală, în pofida protestelor angajaților care se tem de Covid-19

India permite marilor constructori auto să își reia activitățile la capacitate normală, în pofida protestelor angajaților care se tem de Covid-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2021

Producători auto globali, precum Renault-Nissan, Hyundai Motor și Ford Motor, au obținut acordul autorităților indiene să revină la activități normale, în cel mai important hub auto din India, în pofida protestelor angajaților care se tem de Covid-19, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Statul Tamil Nadu, unul dintre cele mai afectate de pandemia de coronavirus din țară, a permis fabricilor auto care au contracte de export să își desfășoare operațiunile la capacitate de 100%, scrie News.ro.

ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniu, își cere insolvența, puternic lovit de pandemie. Fondatorul Octavian Radu recent la PROFIT NEWS TV: "Săraca Diverta... dacă nu e nimeni în mall, pot să stau și în cap!"

Numărul cazurilor noi zilnice a scăzut de la peste 30.000 în luna mai la circa 8.000, dar reprezintă încă o șeptime din totalul cazurilor din India, țară care se află pe locul al doilea după Statele Unite la numărul total al infecțiilor.

”Orice companie care exportă sau aprovizionează industrii orientate către exporturi va putea să opereze la capacitate integrală, în condițiile scăderii numărulu ide cazuri”, a declarat un oficial guvernamental al statului.

Un tribunal indian a cerut în această lună oficialilor respunzători de siguranța industrială să viziteze producătorii de automobile din statul aflat în sudul Indiei pentru a elabora recomandări uniforme de siguranță.

Înalta Curte din Madras a răspuns astfel la un dosar depus luna trecută de muncitori de la unitatea indiană a alianței franco-japoneze Renault-Nissan Motor.

Aceștia au cerut oprirea operațiunilor, spunând că normele de distanțare socială sunt încălcate și riscul pentru viața lor este mai mare decât beneficiile pentru sănătate oferite de companie.

Ring, rețeaua de camere a Amazon, a folosit polițiștii din Los Angeles ca influenceri CITEȘTE ȘI Ring, rețeaua de camere a Amazon, a folosit polițiștii din Los Angeles ca influenceri

Sindicatele angajaților producătorilor de autovehicule au scris scrisori de protest, susținând că sute de lucrători din centrul de fabricare a automobilelor din Chennai s-au îmbolnăvit de Covid-19 și zeci au murit.

Ford și Hyundai au oprit, de asemenea, activitățile la uzinele lor, luna trecută, după ce muncitorii au protestat, iar unii au intrat în grevă.

viewscnt
Afla mai multe despre
india
constructori auto