Lucrări pe Autostrada Soarelui, în județul Ilfov, până la 1 noiembrie. Traficul este restricționat

Lucrări pe Autostrada Soarelui, în județul Ilfov, până la 1 noiembrie. Traficul este restricționat
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 sep 2019

Traficul este restricționat pe Autostrada Soarelui, între localitățile Cernica și Brănești, județul Ilfov, pentru lucrările de mentenanță. Lucrările sunt programate până în 1 noiembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Centrul Infotrafic anunță că, până pe 1 noiembrie 2019, pe sensul către Constanța al Autostrăzii Soarelui (A2 București – Constanța), între kilometrii 21 și 24, între localitățile Cernica și Brănești, județul Ilfov, se efectuează lucrări de mentenanță a părții carosabile, scrie News.ro.

Startup-urile generează 10% din veniturile giganților din zona de tehnologie CITEȘTE ȘI Startup-urile generează 10% din veniturile giganților din zona de tehnologie

Din acest motiv, circulația este deviată de pe sensul către Constanța pe sensul către București, unde traficul se desfășoară pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudență sporită, să păstreze distanța regulamentară între vehicule și să se asigure temeinic la schimbarea direcției de deplasare”, a transmis Centrul Infotrafic.

viewscnt
Afla mai multe despre
autostrada soarelui
trafic restrictionat