Mașina autonomă Uber care a ucis o femeie nu a încercat să frâneze pentru evitarea accidentului

Mașina autonomă Uber care a ucis o femeie nu a încercat să frâneze pentru evitarea accidentului
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 mar 2018

Polițiștii americani care au început investigația accidentului din Arizona în care o femeie a fost ucisă au declarat că nu există urme de frânare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mașina autonomă Uber, care circula cu aproximativ 64 km/h, nu încercat să reducă viteza înainte de a accidenta mortal o femeie care traversa strada printr-un loc nepermis, arată raportul preliminar al poliției.

Victima, Elaine Herzberg, care trecea strada cu o bicicletă, a fost lovită de o mașină autonomă care aparține Uber în noaptea de duminică și a murit la spital.

Producătorul german de căști și microfoane Sennheiser a ales Brașovul pentru a construi a patra unitate de producție CITEȘTE ȘI Producătorul german de căști și microfoane Sennheiser a ales Brașovul pentru a construi a patra unitate de producție

Mașina Uber era însoțită de un supraveghetor uman, Rafael Vasquez, al cărui rol era exact să acționeze în situații neprevăzute, dar care se pare că nu a intervenit. A fost primul accident fatal în care a fost implicat o mașină autonomă.

Ca urmare a accidentului, Uber ți-a suspendat toate testele în care sunt implicate autovehicule autonome pe teritoriul Statelor Unite.

viewscnt
Afla mai multe despre
uber
masini autonome
accident