Mercedes-Benz Vans România are o nouă conducere

Mercedes-Benz Vans România are o nouă conducere

Alexandru Rugină

Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2021

Mercedes-Benz Vans România l-a numit pe Alexandru Rugină (36 de ani), în prezent Head of Customer Services Vans Mercedes-Benz România, în funcția de Chief Operating Officer.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

După trei ani la conducerea Mercedes-Benz Vans România, Batiste Pascalin (41 de ani) va prelua rolul de Head of Sales & Marketing Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală și de Est, în Praga.

VIDEO & FOTO Premieră mondială: Dacia Duster face-lift, cu noile faruri și stopuri, cutie automată EDC și un nou sistem multimedia CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Premieră mondială: Dacia Duster face-lift, cu noile faruri și stopuri, cutie automată EDC și un nou sistem multimedia

Alexandru Rugină are peste 10 ani de experiență în industria auto, în special în aria de After-Sales și s-a alăturat companiei în 2013. În 2016 a preluat rolul de Head of Customer Services & Parts Vans, unde a condus echipele dedicate business-ului de Service & Parts.

În viitoarea sa poziție de Head of Sales & Marketing Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală și de Est (CEE), Batiste Pascalin se va muta la Praga, Republica Cehă - noul sediu al Mercedes-Benz Vans pentru Europa Centrală și de Est. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mercedes-benz vans
alexandru rugină