Metrorex are un nou Consiliu de Administrație

Metrorex are un nou Consiliu de Administrație
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2021

Ministerul Transporturilor a numit un nou Consiliu de Administrație provizoriu la Metrorex: Ștefan Paraschiv, fost președinte al CA Romaero, Mihnea Jida (avocat), Răzvan Andrei Terecoasă (absolvent de ASE), Adrian Gabriel Dumitru (director financiar la Chimcomplex) și Mihaela Urzică (director de strategie la OMV Petrom).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ștefan Paraschiv - A fost între 2017 și 2020 președinte al CA Romaero. Are o experiență de 15 ani în strategii de afaceri, leadership și managementul vânzărilor, pentru companii din țară și din străinătate. Absolvent de ASE, are studii perfecționate în străinătate, scrie News.ro.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Mihnea Jida - avocat, membru al Baroului București din 2012. Are studii și stagii de pregătire în străinătate - în Elveția și la Paris. Absolvent al Facultății de Drept a Universității București.

Răzvan Andrei Terecoasă - experiență de peste 12 ani în domeniul bancar (BCR, Eximbank, Bancpost, Citibank). Absolvent de ASE.

Adrian Gabriel Dumitru - CFO Chimcomplex, CFO Alstom, CEO Electroputere. A studiat la ASE, și-a perfecționat studiile la Paris, cu un masterat (EMBA) la Conservatoire National des Arts et Métiers.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Mihaela Urzică - director de strategie la OMV Petrom. Timp de 4 ani, a fost finance manager pentru OMV, în mai multe țări din Africa de nord. Anterior, a lucrat la Petrom și Toyota România ca manager de proiect, consultant, respectiv finance manager.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
consiliu de administrație