Idee: Și elevii să meargă gratis cu trenul, ca studenții

Idee: Și elevii să meargă gratis cu trenul, ca studenții
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 mai 2019

Ministrul Muncii și Justiției Sociale, Marius Budăi, a anunțat luni, într-o conferință de presă la Sibiu, că este posibil ca și elevii să beneficieze în viitor, de transport gratuit cu trenul, cum au în prezent studenții.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Întrebat de ce elevii nu pot călători gratis cu trenul ca și studenții, ministrul Budăi a spus: "Nu avem nicio intenție să scoatem subvențiile pentru studenți din calcul. Noi le-am dat, noi le vom păstra. Considerăm că studenții circulă în acest moment, mult mai des decât elevii. Probabil, pe viitor ne vom gândi și la extinderea acestei măsuri, dar acum suntem în această situație și noi asigurăm că atât timp suntem la guvernare, nu avem de gând să o scoatem. Pe viitor ne putem gândi și la extinderea acestei măsuri și la elevi", scrie Agerpres.

VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă CITEȘTE ȘI VIDEO Salariul crește la uzina Dacia. Muncitorii de la Mioveni au dus șefilor tăvile cu mâncare, acuzând că este proastă

Prezent la aceeași conferință de presă, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a arătat că acest sector are foarte mult de câștigat prin faptul că studenții merg mai des la mare, de când călătoresc gratis cu trenul.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul muncii
tren gratuit
elevi