Moody's a retrogradat Nissan la ''A3'' din cauza vânzărilor slabe în SUA

Moody's a retrogradat Nissan la ''A3'' din cauza vânzărilor slabe în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 mai 2019

Agenția de evaluare financiară Moody's a coborât vineri, cu o treaptă, ratingul atribuit constructorului auto japonez Nissan Motor Co, citând vânzările slabe de pe piața din SUA și declinul profitului anual, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Moody's a precizat că ratingul Nissan a fost retrogradat de la "A2" până la "A3", adăugând că perspectiva asociată este una negativă, ceea ce înseamnă că o nouă retrogradare este posibilă, scrie Agerpres.

ANALIZĂ Sectorul transporturilor rutiere de mărfuri rămâne unul vulnerabil, companiile au risc mare de insolvență CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Sectorul transporturilor rutiere de mărfuri rămâne unul vulnerabil, companiile au risc mare de insolvență

Nissan, companie afectată de arestarea fostului președinte Carlos Ghosn la finele anului trecut, a raportat o scădere de 45% a profitului operațional în exercițiul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2019, iar pentru acest an se așteaptă la o nouă scădere de 28%.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
moody's
nissan