Noi acuzații împotriva lui Carlos Ghosn

Noi acuzații împotriva lui Carlos Ghosn
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2019

Procurorii din Tokyo îi vor aduce probabil noi acuzații fostului președinte al Nissan, Carlos Ghosn, pe lângă încălcarea legislației financiare el ar putea fi acuzat și de abuz de încredere în formă agravată, a anunțat vineri postul nipon de televiziune NHK, transmit Kyodo și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acuzațiile ar urma să fie formulate luni, când expiră actuala perioadă de detenție, susține NHK.

În 4 aprilie fostul șef al Nisan a fost arestat pentru a patra oară, la apartamentul său din capitala Japoniei, fiind acuzat că a încercat să se îmbogățească pe cheltuiala companiei. Procurorii niponi susțin că Ghosn ar fi provocat Nissan pierderi de cinci milioane de dolari în perioada 2017-2018 încălcându-și atribuțiile legale, cu scopul de a obține foloase materiale în nume personal, scrie Agerpres.

Cristian Milea, Country Manager Opel - noul președinte al APIA, în locul pilotului de raliu George Grigorescu CITEȘTE ȘI Cristian Milea, Country Manager Opel - noul președinte al APIA, în locul pilotului de raliu George Grigorescu

Agenția de presă Kyodo a informat că ar fi vorba de pierderile provocate de mutarea fondurilor companiei într-un cont bancar deținut de Ghosn prin intermediul unui dealer din Oman.

viewscnt
Afla mai multe despre
carlos ghosn