Noul Audi A7, premieră în această seară. Noua generație va avea trăsături comune cu noul A8

Noul Audi A7, premieră în această seară. Noua generație va avea trăsături comune cu noul A8
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 19 oct 2017

Audi lansează în această seară noua generație a Gran Tourer-ului A7, un model născut dintr-o cerere tot mai crescută a pieței pentru astfel de caroserii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

UPDATE: Audi a prezentat primele imagini și informații cu noul A7 Sportback. Detalii aici

Noua generația Audi A7 vine la șapte ani după ce a fost prezentată pentru prima dată, la Detroit, versiunea de serie a lui Audi Sportback Concept. Modelul are în comun foarte multe elemente cu Audi A6, însă caroseria este de tip fastback, un fel de wagon mai sportiv, mai înclinat, cu două locuri  +1 în spate și cu o serie de trăsături sportive.

Porsche Panamera Sport Turismo primește o versiune hibridă, de 680 CP. Prețul pentru piața din România se apropie de 200.000 de euro CITEȘTE ȘI Porsche Panamera Sport Turismo primește o versiune hibridă, de 680 CP. Prețul pentru piața din România se apropie de 200.000 de euro

Arhitectura sa este una cu motor longitudinal, fiind utilizată platforma comună MLB, în cea mai updatată versiune asa, aceeași pe care au fost construite și modelele A8, de la care va prelua multe din detaliile estetice și tehnice, sau Q7, dar și Bentley Bentayaga. Unul dintre cei mai puternici concurenți va fi Porsche Panamera, model aflat în același grup.

Motoarele clasice vor fi cele cunoscute în cadrul gamei Audi, însă cel mai porbabil la lansare va fi prezentat un sistem de propulsie alternativ, hibrid sau electric.  

viewscnt
Afla mai multe despre
audi
a7